Текпетей: Трябваше да променим отношението си

Бърнард Текпетей отбеляза два гола при успеха на Лудогорец с 4:0 срещу Балкани. Крилото беше в основата за елиминирането на косовския тим. 

3

Лудогорец 4:0 Балкани

„Искахме да спечелим и да продължим в следващия кръг. Рецептата беше усърдната работа. Трябваше да променим нашето отношение на терена и сега всички сме доволни. За мен това е само началото. У дома знаем как да печелим. Трябва да останем концентрирани и да играем нашия футбол. Вярвах, че ще вкарам, вярвах и в отбора. Имахме нужния дух и настроение. Моите голове помогнаха, но приносът на всички беше голям. Гледах първия мач и не бях щастлив от това, което се случи. Седнахме, анализирахме всички проблеми и си казахме как трябва да играем. Засега не искам да говоря за бъдещето си. Да, има оферти и интерес, но сега най-важно е да помогна на отбора да постигне целите си“. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели