21-г. звезда от OnlyFans посочи причината защо се отказва от порното ВИДЕО 18

Звездата на платформата за възрастни OnlyFans от Съединените щати Бреки Хил заяви, че работата в порно е разрушила връзката й с възлюбения й и обяви, че се оттегля, пише The Daily Caller.

21-годишната Хил казва, че заради снимането порно се е разделила с популярния стриймър Jynxzi. Младият мъж по-рано заяви, че по време на аферата си с моделката той „преследвал определена жена и бил пристрастен към порнографията“. Хил казва, че тя е виновна за това.

„Реших да прекратя кариерата си в OnlyFans. Определено трябваше да направя това веднага щом влязох в сериозна връзка. Тя беше и публична и никога няма да си простя това“, оплаква се моделката.


Тя казва още, че работата в платформата „има огромно влияние върху нейното психично здраве“. Момичето признава, че след като се премести от родната си Минесота в Лос Анджелис, тя „попаднала в тази дупка“ и не осъзнавала какво прави. „Нищо от това изобщо не отразява моята личност. И това е още един момент, който никога няма да си простя“, казва Хил.

В резултат на това тя решила не само да спре да се снима в порно, но и да не поддържа страници в други социални мрежи. Момичето също признава любовта си към Jynxzi и казва, че винаги ще го подкрепя.

Превод и редакция

 

 

 

 

 

 

(twitterPostData5)


Сподели