Гюндоган за престоя в Барса: Беше трудно, но прекрасно изживяване, изобщо не съжалявам!

Полузащитникът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган говори за престоя си в Барселона през изминалия сезон. Той определи мачовете си за каталунците като сбъдната мечта. Той обаче не успя да спечели нито един трофей, а финишира на 2-ро място с отбора в турнира за Суперкупата на Испания и в Ла Лига, а Шампионската лига и Купата на Краля отпадна на 1/4-финалите.

„Играх за един от най-големите отбори в света. Сбъднах една от детските си мечти, да играя за Барса и да нося тази емблема. Може би хората гледат миналия сезон и си мислят, че не сме спечелили нищо. Това е вярно. Но ако погледнете как играхме, имахме 85 точки в края на сезона, само три по-малко от предходната година, когато тимът спечели титлата. Играхме срещу един много силен Реал Мадрид. Чувствам се много привилегирован, че играх за Барселона. При други обстоятелства може би нещата щяха да са различни. Беше трудно, но и прекрасно изживяване. Изобщо не съжалявам“, заяви Гюндоган.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели