11-те на ЦСКА и Ботев (Пловдив), Томаш дебютира начело на „червените“

Слушай на живо

Слушай на живо:
ЦСКА – Ботев (Пловдив)

Станаха ясни стартовите състави на ЦСКА и Ботев (Пловдив), които излизат в мач от седмия кръг на efbet Лига. Двубоят ще се играе на стадион „Локомотив“ в София, тъй като „Васил Левски“ е затворен за футбол заради концерти.

„Червените“ са с нов треньор след раздялата с Томислав Стипич. На негово място бе назначен Александър Томаш. До последно не се знаеше дали той ще изведе днес своя тим, но „червените“ успяха да оправят навреме документите му в БФС и бившият наставник на Спартак (Варна) ще е на пейката на софиянци.

Сред избраниците му няма кой знае какви изненади. Томаш връща в титулярния състав Турицов и му връчва капитанската лента. Там попада и халфът Шопов, който при предишните наставници бе със статут на резерва.

ЦСКА – СОФИЯ – БОТЕВ (ПЛОВДИВ)

ЦСКА – СОФИЯ: 1. Бусато, 19. Турицов, 4. Петров, 13. Кордоба, 15. Вион, 26. Кареасо, 7. Скаршем, 8. Шопов, 10. Линдсет, 14. Хайнц, 77. Коялипу

БОТЕВ (ПЛОВДИВ): 1. Бернат, 4. Укаки, 5. Там, 10. Попов, 15. Етоо, 17. Минков, 19. Конте, 20. Калдерон, 38. Балоянис, 40. Нвачукву, 99. Мараш

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели